Facebook

Video Archívum

Az alábbiakban kiadónk összegyűjtötte az eddigi kiadványainkkal kapcsolatosan adásba került riportokat, illetve a könyveinkkel kapcsolatban a nyomtatott és elektronikus sajtóban megjelent írásokat.

a Militaria-Hungarica könyvkiadó Youtube csatornáján az alábbi riportokat tekintheti meg:

"Hol sírjaink domborulnak"

Gőgh Gábor és Monostori Péter: "A Magyar Királyi Testőrség Képes Krónikája 1920 - 1945" c. könyvének megjelenését követően, a szerzőkkel és egy még élő testőrrel készült rövid riportfilm.

MEGTEKINTÉS

Időrosta I. - Gőgh - Monostori: "A Magyar Királyi Testőrség Képes Krónikája 1920-1945" / ECHO TV

"Gőgh Gábor és Monostori Péter: A MAGYAR KIRÁLYI TESTŐRSÉG KÉPES KRÓNIKÁJA 1920-1945" című könyv szerzői beszélgetnek a könyvsorozatuk első kötetéről Szentesi Zöldi László szerkesztővel

MEGTEKINTÉS

Időrosta II. - Gőgh - Monostori: A Magyar Királyi Testőrség Képes Krónikája / ECHO TV

"Gőgh Gábor és Monostori Péter: A MAGYAR KIRÁLYI TESTŐRSÉG KÉPES KRÓNIKÁJA 1920-1945" című könyv szerkesztője és történész szaklektora,- Monostoriné Szeleczky Gabriella és a könyv egyik írója,- Monostori Péter beszélgetnek Szentesi Zöldi László szerkesztővel a testőrségről, és a szerzők könyvsorozatának hamarosan megjelenő első kötetéről.

MEGTEKINTÉS

A Magyar Királyi Testőrség Képes Krónikája / HIR TV

"Gőgh Gábor és Monostori Péter: A MAGYAR KIRÁLYI TESTŐRSÉG KÉPES KRÓNIKÁJA 1920-1945" című könyv szerzői beszélgetnek Kántor Viola szerkesztővel a testőrségről, és a szerzők könyvsorozatának megjelent első kötetéről.

MEGTEKINTÉS